Bok: #Styrkemeny. Fordi vi kan styrke hjernen, viljen og selvfølelsen.

Hva er det som driver oss fremover? Det er våre styrker. Utfordringen er at alle har styrker, men ikke alle kjenner dem godt nok.

Boken #Styrkemeny gir en kort introduksjon til hvordan vi kan bruke positiv psykologi til å styrke oss selv ved å bygge opp vår selvfølelse, karakterstyrker, samt optimisme, og fremme læringsglede.

I en tid da det rettes mye fokus på vonde tanker og sårede følelser, så blir dette enda viktigere. Fordi det er våre styrker og våre gode egenskaper som gjør oss til en ressurs, for oss selv – og for de rundt oss.

#Styrkemeny er beregnet på unge mennesker som er interessert i å lære mer om å styrke seg selv – og på de litt eldre som ønsker å bidra til dette. 

Den er gratis. Og bare så det er avklart – #Styrkemeny handler ikke om mine ideer. Boken baserer seg på arbeidet til amerikanske psykologiprofessorer Carol Dweck, Christopher Peterson, og Martin Seligman. Deres metoder har blitt tatt i bruk av skoler, toppatleter – og amerikanske militærstyrker. Fordi de fungerer.

Boken kan leses og lastes ned her: #Styrkemeny PDF

Eller på ebok.no: #Styrkemeny

Antall sider: 46        Filstørrelse: 42 MB        E-bok (e-Pub) ISBN 978-82-691103-1-9

 

4BBE99CD-B6F4-4E5D-A9ED-8E3BBDCDC47C